loek mulder | willem van reijendam | man en woord

Man & Woord levert messcherpe journalistieke producties aan vooraanstaande landelijke en regionale (dag)bladen, radio en televisie. Voor tal van bedrijven en organisaties produceert Man & Woord glasheldere en doeltreffende teksten. Lees meer over wat we voor u kunnen betekenen of bekijk onze contactgegevens.

Wat doet Man & Woord

Man & Woord: altijd meer inhoud

Man & Woord is het bedrijf van Loek Mulder en Willem van Reijendam, twee door de wol geverfde journalisten en tekstschrijvers. Loek en Willem verdienden hun sporen als journalist, verslaggever, redacteuren en columnist voor een reeks vooraanstaande landelijke en regionale dagbladen, radio en televisie, tijdschriften en vakbladen. Die media zijn ook nu nog altijd belangrijke klanten van het bureau.

Man & Woord kan ook een reeks vooraanstaande organisaties en ondernemingen tot zijn opdrachtgevers rekenen. Hiervoor produceert Man & Woord teksten voor magazines, jaarverslagen, strategische plannen, persberichten, brochures etc. Als ghostwriter schrijft Man & Woord opinies voor een aantal relaties.

Voor iedere tekst die Man & Woord levert gaan twee begrippen op: inhoud en betrouwbaarheid. Onze teksten gáán ergens over en een deadline missen we nooit. Vandaar ook het motto: Altijd meer inhoud. En verder: creatief zijn we ook én initiatiefrijk én veelzijdig. Alles tegelijk? Ja inderdaad.

De mannen van Man & Woord verrichten hun werk vanuit De Kranepoort, een historisch schoolgebouw vol inspirerende bedrijvigheid en een van de creatieve broedplaatsen in de stad Groningen.